Følg med på facebook

Generhverv kørekort i Skanderborg

Generhvervelse

Har du mistet dit kørekort, eller mangler du blot rutine?

Generhvervelse af kørekort

JEG HJÆLPER DIG MED ALT

Har du mistet dit kørekort, kan du generhverve det hos Lisas køreskole. Jeg tilbyder et dags teorikurser specielt opbygget til generhvervelse af kørekort. Det foregår om søndagen, hvor vi arbejder seriøst fra kl. 09.00 til ca. kl 17.00. – Jeg vil efterfølgende kunne hjælpe dig med kørsel/køreprøve.

Læs mere her »

MANGLER DU RUTINE?

Er det ved at længe siden du har kørt bil og/eller er du blevet usikker på det teoretiske eller på din kørsel, kan du kontakte Lisa’s Køreskole. Jeg vil hjælpe dig med at få køreglæden og selvtilliden på kørebanen tilbage. Kontakt mig, og vi vil sammen finde ud af hvilke behov du har.

Hurtig generhvervelse af kørekortet i Skanderborg

Hos Lisa’s Køreskole i Skanderborg kan du hurtigt generhverve dit kørekort. Jeg tilbyder en effektiv prøveorienteret undervisning, som sikrer at du generhverver kørekortet i første forsøg.

Teoriundervisningen er udviklet specielt til generhvervelse af kørekortet. Det er et intensivt éndagskursus, som altid ligger i weekenden, så du slipper for et langt forløb over flere weekender.

Vi starter kl. 9.00 og slutter ca. kl. 18.00, og undervisningen foregår i vores lokaler på Norgesvej 15, 8660 Skanderborg. Du bestemmer selv, hvor du vil gå til teoriprøve, så bor du ikke i nærheden af Skanderborg, kan du altid vælge at gå til teoriprøve i din egen by.

Vi er naturligvis også behjælpelig med alt det praktiske i forbindelse med generhvervelse af kørekort samt den kontrollerende prøve, og vi tilbyder selvfølgelig også muligheden for efterfølgende kørsel og køreprøve i Skanderborg.

Kontakt Lisa’s Køreskole i Skanderborg og hør mere om generhvervelse af kørekort.